INAPOI LA ADFR

Student Hub Masterclass#4 cu Anamaria Antoci – Scenariul e gata. Ce urmeaza?

Dacă v-ați pus întrebarea asta vreodată, vă așteptăm la cel de al patrulea masterclass ADFR dedicat studenților de film și arte.

Pe 30 octombrie, de la ora 19:00, la Cinetic, Anamaria Antoci, una dintre cele mai tinere și de succes producătoare de film din România, va împărtăși din experiența sa profesională despre dezvoltarea unui proiect de film până la intrarea în pre-producție. Alături de Anamaria vom înțelege mai bine rolul și responsabilitățile producătorului în realizarea unui film, cum se implică acesta în dezvoltarea scenariului, dar și cum se concepe o strategie de dezvoltare și finanțare personalizată pentru fiecare proiect în parte.

Având o ascensiune rapidă, Anamaria Antoci și-a început cariera în industria filmului alăturându-se casei de producție 4 Proof Film în 2012. În 2017, Anamaria și-a deschis propria companie de producție de film (Tangaj Production), iar în prezent are un portofoliu de proiecte cinematografice aflate în diferite stadii de producție. Din filmografia sa fac parte ultimele două lungmetraje ale regizorului Adrian Sitaru: “Ilegitim” a fost premiat în 2016 la Berlinale Forum cu Premiul C.I.C.A.E., iar “Fixeur” a fost propunerea României pentru nominalizarea la Premiile Oscar 2018. Debutul în lungmetraj al lui Hadrian Marcu “Un om la locul lui” a avut premiera anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian, iar co-producția “Saf”, în regia lui Ali Vatansever, (TR/DE/RO, 2018) la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Seria de masterclass-uri Student Hub se adresează în principal studenților. Pentru a vă înscrie trebuie doar să trimiteți un e-mail cu subiectul „Înscriere Masterclass #4”, numele, prenumele și universitatea la care studiați la events@romfilmdevelopment.org.

Intrarea este liberă. În limita locurilor disponibile pot participa și absolvenții facultăților de specialitate, persoanele care activează deja în domeniu și persoanele care doresc să afle mai multe despre industria filmului.

Eveniment facebook

Un articol de Melissa Antonescu

Ultimele Stiri
Abonează-te la Newsletter
Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din industria de film românesc, atunci te invităm să te abonezi la Newsletter-ul ADFR. Abonându-te la newsletter ești de acord să îți procesăm datele în concordanță cu Politica de Confidențialitate. Mai multe informații despre aceste practici pot fi găsite pe pagina Politicii de Confidențialitate. Îți poți modifica acordul oricând apăsând link-ul de dezabonare de la finalul oricărui email trimis de noi sau contactându-ne la office@romfilmdevelopment.org.