INAPOI LA ADFR

Fiesta del Cine – despre editia a doua

Ediția #2 vine cu o mulțime de surprize pentru o seară de neuitat pe cea mai mare plajă din România. Proiecții în aer liber cu picioarele afundate în nisip, acompaniate de valurile mării și popcorn delicios, relaxare, povești și voie bună – pe 18 august, pe plaja Shut Up, Beach, din Mamaia.

Programul de anul acesta cuprinde:

  • două calupuri de filme scurte românești, atent selecționate de ADFR & ShortsUP, urmate de un Q&A cu filmmakeri, în jurul focului de tabără
  • două concerte: Mihail & GOLAN
  • corner de filme VR
  • un chill corner cu jocuri și experiențe culinare inedite.

Așa cum v-am obișnuit de anul trecut, seara se va încheia cu un afterparty pe malul mării, unde vom petrece sub clar de lună.

Evenimentul este pet-friendly, așteptăm și prietenii patrupezi pasionați de film & muzică!

Prețul unui bilet este de 25 lei și îți asigură accesul la întreg evenimentul. Free perks: o pungă de popcorn și o sticlă de Merlin’s CHAI.

Rezervările pentru proiecțiile de scurtmetraje pot fi făcute în avans, pe website-ul www.fiestadelcine.net, accesând acest link. Pentru cei care își rezervă locurile din timp, prețul biletului este de 15 lei.

Toate biletele se vor achiziționa la intrare.

Hai și tu la petrecerea unde scurtmetrajele sunt pe val!

___

Stați cu ochii pe site-ul www.fiestadelcine.net și pagina noastră de Facebook pentru mai multe informații în curând.

 

un articol de Romina Banu

 

Ultimele Stiri
Abonează-te la Newsletter
Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din industria de film românesc, atunci te invităm să te abonezi la Newsletter-ul ADFR. Abonându-te la newsletter ești de acord să îți procesăm datele în concordanță cu Politica de Confidențialitate. Mai multe informații despre aceste practici pot fi găsite pe pagina Politicii de Confidențialitate. Îți poți modifica acordul oricând apăsând link-ul de dezabonare de la finalul oricărui email trimis de noi sau contactându-ne la office@romfilmdevelopment.org.