INAPOI LA ADFR

ADFR te trimite la film! (concurs)

În perioada 4-18 decembrie 2017, ADFR organizează un concurs pe pagina de Facebook. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newletter-ul nostru și poți câștiga două bilete la film, semnate de unul dintre actorii din distribuție!

Pentru că decembrie este luna cadourilor și pentru că Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc se face din ce în ce mai mare, am hotărât să organizăm un concurs pentru voi pentru a vă mulțumi că sunteți alături de noi de aproape un an de zile!

Pentru înscriere, tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la newsletter-ul Asociației, folosind butonul de pe pagina de Facebook sau pop-up-ul de pe site. Pe data de 20 decembrie vom alege un câștigător prin random.org, care va primi două bilete la filmul Marița (la o proiecție din data de 21 sau 22 decembrie), semnate de unul dintre actorii principali. Filmulețul cu alegerea câștigătorilor va fi postat pe pagina de Facebook ADFR. Regulamentul complet poate fi consultat chiar aici.

Dacă sunteți abonați, noi vă considerăm prieteni ai asociației și promitem să nu profităm de bunăvoința voastră. Așadar, vă vom trimite lunar doar newsletter-ul nostru ce cuprinde recomandări de evenimente și filme românești noi, împreună cu cele mai importante materiale de pe site-ul nostru, precum interviuri și știri.

* This article isn’t available in English.

Ultimele Stiri
Abonează-te la Newsletter
Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din industria de film românesc, atunci te invităm să te abonezi la Newsletter-ul ADFR. Abonându-te la newsletter ești de acord să îți procesăm datele în concordanță cu Politica de Confidențialitate. Mai multe informații despre aceste practici pot fi găsite pe pagina Politicii de Confidențialitate. Îți poți modifica acordul oricând apăsând link-ul de dezabonare de la finalul oricărui email trimis de noi sau contactându-ne la office@romfilmdevelopment.org.